perjantai 18. toukokuuta 2012

Neljän päivän vapaani kunniaksi kaadoin jalkani päälle pöydän. Nyt se on kipeä. Naapuri tuli vinosti hymyillen pihalla vastaan, oli saattanut kuullu karjahduksen, ja sen aiheuttaman tunteen purkauksen... Nyt on jalassa komea patti. Varpaat sentään liikkuu jo.

Kaikesta huolimatta käytiin tänään kaupungilla asioilla. Kaksistaan miehen kanssa. Nyt on biohajoavaa pesunestettä mökki saunomisiin. Miehen nenällä korjatut silmälasit. Masussa Helsingin jäätelötehtaan jätskiä <3 Ja minulle uudet värikynät :)


(Ooo, mitkä sävyt!)

Paluumatkalla pyörähdys honkkarissa ja nyt on kesäkukat, kotiin ja mökille. Ja juuriharja. Ja pensseleitä. Jos tuuli tyyntyy niin tänään/huomenna on vessan maalausta! Jos ei, niin sitten vaan maalaan saunan sisäpuolelta.

Eilen pääsin pitkästä aikaa ompelukoneellekin. Pojalle velourista housut ja paita. Ja edellisen kerran housujen jämätilkusta ihan pienet mini vauvahousut. Ei sille käyttäjää nyt ole, mutta eipähän jäänyt minitilkkua kangaspinoon! Tyytyväinen olo. Raitavelour kului käytännössä loppuun, jonkun taskun siitä vielä saa. Ja ruskeasta velourista ei taija saada enää sitäkään :)


Olipas mukava ommella, pitkästa aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti