sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kipeänä. Taas. Kaikki on hyvin, kunhan ei hirveästi liikuskele, istun siis nojatuolissa, katson leffoja ja kudon. Tai makaan sängyllä ja luen. Tai nukun (4 tuntia päiväunia...). Voimat on pois. Onneksi mies on tälläkertaa terve ja minä olen saanut sairastaa. Pojat on puuhanneet, tänäänkin lähtivät appiukolle kylään. Ja huomenna lääkäriin!

Mutta olen tässä nojatuolissa tehnyt valmiiksi keskeneräisiä: kotelopossun ja pojan villapaidan.

Kotelopossusta puuttui yksityiskohdat ja kiinni liimaus. Toosi iso homma. Mutta nyt se on tehty.


Virkattu cool aid värjätystä nallesta
koukku 2 mm
Kulutus 6 g
Ohje täältä
Tosi kiva, haluis tehdä vielä monta lisää, mutten tiedä jaksanko inspiroitua ;)

Paidasta taas puuttui toisesta hihasta viimeiset 10 cm, sekä edestä ankkurikirjonta. Toosi iso homma sekin...


Kulutus 161g Airmix lankaa, ihanan pehmeä!
Puikot 5mm
Koko 110 cm noin
Ei ohjetta. Neulottu ylhäältä alas ja soviteltu matkan varrella. Nyt pitäisi olla sen verran reilu, että riittää syksyksi (toisin kuin edellinen, joka syksyn saavuttua oli jäänyt pieneksi...)

 Lisäksi kudoin kerrankin jotain itselleni, kynsikkäät:


Ohjetta katsoin ravelrystä, camp out fingerless mitts, mutta koska lanka oli erilaista ja puikot pienemmän, ja halusin ettei ranne rullaannu, niin katsoin vaan kuvaa ja tein miten parhaaksi näin. Mutta ideana noi on loistavat ja tuli tosihyvin käteen istuvat kynsikkäät! Ohjeen mukaan tehdyissä on ehkä vähän enemmän erottuva peukalokiila... mutta ei puhuta siitä ;)

Lanka drops delight
Kulutus 26 g
puikot 3 mm

Langassa on pitkät värinvaihdot, joten toinen on kokonaan violetti-musta ja toinen on ruosteenruskea-sinappi-mustahko, ihan eri värimaailmaiset siis. Mutta hyvin sointuu silti värit yhteen. Ihastuin noihin keriin kaupassa talvella, niissä on niin kaunis värimaailma, murrettuja mutta silti värikkäitä. Pitää tehdä toisetkin, joka takin taskuun :)
(Kuvautan ne sitten kun mies kotiutuu)

Tässä sairastellessa olen myös havainnut Martha Steward shown viihdyttäväksi. Löysin sieltä myös ohjeen, jota pitää kokeilla seuraavan kerran kun ostan ananasta.

Ja nyt, unille!

edit, kuva lisätty

2 kommenttia: