keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Olinhan mä tuossa, mitä, viikon terveenä. Nyt iski mojova kesäflunssa. Vaan ei auta. Troppia ja unta, kai se tästä.

Viime lauantaina oltiin katsomassa Piikkiössä tractor pullingia. Sää suosi, hieman kosteahko keli, mutta ei kuitenkaan niin että sateenvarjoa olisi tarvinnut. Viime vuoden + 30 astetta ja yli säähän verrattuna tämä oli paljon parempi. Jaksettiin olla paikalla monta tuntia. Itseasiassa niin monta että haaveilemani jättirätti jäi haaveeksi. Kierreltiin varikkoalueella, katseltiin katsomosta vetoja ja syötiin eväitä. Hyvä päivä.
Ja koska sattui olemaan kip-päivä (josta tosin kuulin vasta myöhemmin, *köhköh*) niin piti pikkasen neuloakin siellä katsomon rinteessä. Sillä jos tottapuhutaan, niin tähän reissuun lähteminen ei suoranaisesti ollut minun ideani... vaikka hauskaahan siellä kuitenkin oli.

Pullingin jälkeen suunnattiin mökille. Sunnuntaina sinne tuli myös minun vanhempani. Ehdin siis maalata vessan, ainakin suurimmaksi osaksi. Ihan ylös en ylettynyt, sen sai mies sutia. Punamulta oli kyllä kivaa maalattavaa, levittyi kätevästi ja pinnasta tuli hyvä. Ensi kerralla pitänee maalata valkoiset ovenkarmit :) Olihan siellä taas tehtävää, isä ja mies pilkkoivat puita moottorisahalla ja minä roudasin niitä kottikärryillä klapintekopaikalle. Pihan oksakasaa yritettiin pienentää kantamalla risuja metsään. Niin ja nähtiin kyy. On siis syytä siirtää vessan takainen risukko kauemmaksi metsään. Kyyt on ihan jees, kunhan pysyvät siellä metsässä.

Unta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti