sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikonloppuna pääsin liikkeelle. Oltiin tosiaan pojan kanssa mun vanhempien luona. Perjantaina mies kaahasi paikalle, että minä ehdin kangaskauppaan. Kävin Triteksillä ja mukaan tarttui iso kassillinen kaikenlaista:

Kapampi kasa on resoreita ja muut on trikoota. Poika valitsi itselleen harmaapohjaisen mosteriautokankaan. Muuten siinä on kivaa possukangasta, turkoosia raitatrikoota, sinistä, mustaa ja vihreää trikoota. Kangasta on ihan tolkuttomasti... ;)

Lauantaina päätin uskaltaa ja lähdin kaupungille. Kerrankin menin ihan bussilla :) Kävin kääntymässä kirpputorilla (ja tuhlasin sinne rahani... mm uusi laukku kirjansidonta tarpeille, tarpeeseen! ;) Näin kaverin ja kävimme pirtelöillä ja juttelimme pitkään :) Ja hän sai houkuteltua mut pahoille teille. Lankamaailmassa oli euron päivät...


Aika kirjava kuorma, vain yhtä väriä tuli kaksi kerää, tuota ihonväristä, ihan ajatellen mahdollisia neuleleluja ;) Oranssi on varattu pojan ensi talven sukkiin ja keltaisella tulee siihen raidat. Ainakin toivottavasti. Ellei suunnitelma muutu ennen sitä ;)

Lauantai iltana siirryinkin sitten nukkumaan jo ennen yhdeksää... Kiva reissu kaupungille oli, mutta kyllä sen huomasi että väsymys iski. Mutta hyvää se teki, kuten koko viikonloppu, poissa kotoa :)
Huomenna käynnistyy taas sitten uusi työviikko. Vielä jokunen viikko pitää jaksaa, ennen kesälaitumille pääsyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti