maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ja sinne se meni, se loma. *niisk* Ikävä jäi.

Lauantaina oltiin kuitenkin vielä ajelemassa höyryjunilla.Neljä tuntia viihdyttiin festareilla. Ajeltiin junalla sinne ja takaisin, sekä pari kierrosta festarialueen ympäri. Sää suosi ja limpparia kului. Poika sai veturimies pillin ja junanohjaus(karkki)kepukan. Ja se loimulohi oli taivallista! Hyvät oli festarit tänäkin vuonna! :)

Käytiin myös kahteen kertaan mustikassa, ensimmäinen saalis, noin 1 dl, käytettiin grillipiirakan täytteeksi.


Hyvin onnistui mustikka-rahkapiirakka grillissäkin. Kiitokset vinkistä kuuluvat Vilijonkan blogiin :) Taikinan nappasin kaupasta, sisällä mökin mustikoita ja päällä rahkaseos. Maistui! Ja teemme toistekin :)

Toinen saalis, noin 3 dl, meni pakastimeen. Tänään kävin mustikassa, 3 litraa, suoraan kauppakeskuksen pihamaalta, 6 euroa litra. Mur. Tapanin myrsky ja sen jälkeiset metsätyöt vei mun mustikkamaat.

Lupasin itselleni, että jos selviän ensimmäisestä työpäivästä, jos nyt en järjissäni, niin ainakin elossa, ostan itselleni kukkia. Selvisin, oikein hyvinkin. Oli hyvin rauhallinen ja seesteinen päivä. Ostin silti, hyvällä omallatunnolla itselleni ison kimpun tumman vaaleanpunaisia ruusuja (onko se edes väri?) ;) Ihania ovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti