sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Torstaina käytiin puuhamaassa. Poika, 4 v, oli kyllä ihan kohderyhmää. Hekotus vaan kuului ja ihmeteltiin miehen kanssa, että mistä putkesta se nyt putkahtaa ulos. Oli mukava retkipäivä. Sopivan aurinkoinen, muttei kuitenkaan kuuma. Ainoa vaan, että vesihommelit oli jäätäviä. Poikakaan ei suostunut uimaan. Muuten kuulema ihan kaikki oli kivaa :) Meillä oli kylmälaukku täynnä eväitä ja välillä käytiin autolla syömässä, niin taas jaksoi. 4 tuntia oltiin ja se on aika paljon huvitusta nelivuotiaalle. Ehkäpä ensi vuonna uudelleen! :)

Oltiin sitten mökilläkin. Nyt on halkohommat suurimmaksi osaksi tehty, yksi puu odottaa vielä pätkimistä ja jokunen jostain kasan alta löytynyt näre vielä pitäisi käsitellä. Muttei se ole enää kuin pikkanen homma, sillä me ollaan sahattu ja pätkitty ja halottu ja pinottu ja kärrätty ja kannettu koko kevät ja kesä. Saakin jo riittää!


Poimin itselleni ihanan nimipäiväkimpun. Että pidän puna-apiloista! Ne tuoksuu niin kesältä :) Ja kaverilta saatu pieni, sievä suolasirotin pääsi parempaan käyttöön ;)
Kuvassa näkyy myös kesäkäsityöni, pojan villasukat! Toinen jo valmis, toisesta puuttuu vielä vähän. Niin ja valmiistakin toki vielä päättely *huoh* Ja toinen pari pitää vielä tehdä, kaksilla selvittäneen talvesta. Ellei sitten iske joku sukantekohimo ;)

Ostin itselleni pienen nimipäivälahjankin *köhköh*


Mökkipaikkakunnalla on kyllä yksi Suomen parhaimmista kangaskaupoista. Mutta on todettava etten ihan halvalla päässyt... en valinnut halvimpia kankaita ;D
Nämä kun jalostan vaatteiksi niin hyvä on. Poika on taas kasvanut niin, että huh huh. Ranteet ja nilkat vaan vilkkuvat. Pojallehan on vielä ihan sama, että mitä päälleen laittaa, mutta mä arvostasin vähän kivempia vaatteita. Kaupoissa on edelleen melko tylsiä poikien vaatteita, vaikka niissäkin on parannusta näkynyt. Niin ja onhan tässä sekin puoli, että vaatteiden ompelussa ei taatusti ole käytetty lapsityövoimaa (kankaasta itsestään ei voikaan olla niin varma). Lapsi on yritetty suorastaan kadottaa ompelun ajaksi, siihen on käytetty joko isätyövoimaa tai mystistä taikalaatikkoa olohuoneen nurkassa... ;)

Niin ja koska oltiin mökillä, niin joka päivähän luonnollisesti satoi. Paitsi tänään, kun lähdettiin kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti