keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Viimeinen lomaviikko puolivälissä, hui!

Maanantaina oli odotettu päivä ja se starttasi kuudelta pihasta. Kyseessä oli Tallinnan reissu, yhdessä pojan ja hyvän ystävän kanssa. Ensin kurvattiin hakemaan kaveri ja sieltä satamaan. Päästiin suoraan kävelemään laivaan ja aamupalapöytään. Aamupalaa syötiin pitkään ja hartaasti ja kassista kaivettiin jo ensimmäinen pojan viihdyke: puuhakortit. Ne kortit on kyllä hyvä keksintö! Pitänee jossain välissä ostaa toinenkin pakka, tuo pakka on englanniksi, niin kaikki sanoihin liittyvät tehtävät on vielä pitkään toimimattomia. Ja on siellä vielä kovin vaikeita tehtäviä muitakin. Mutta silti poika pitää niistä hirmusesti. Ja hyvä niin, saatiin syödä rauhassa loppuun ;)

Tallinnassa oli syksyinen keli, satoi ja tuuli. Terassit oli tyhjinä ja ne kaksi jotka jossain terassilla nähtiin, olivat kietoutuneet huopiin. Käveltiin kuitenkin vanhassa kaupungissa, käytiin Viru keskuksessa (jossa oli muuten todella hyvää jäätelöä!), apteekista haettiin tarpeita (kuten syylähoitoa pojan jalkoihin), vanhassa kaupungissa käytiin syömässä pitsaa, käveltiin ja katseltiin sateen väleissä. Niin ja ostettiin manteleita. Ovat kovasti kaverin ja pojan mieleen ;)


Kaikki rahat saatiin tuhlattua, mutta en ostanut lankaa enkä kangasta! Vähän villaa kyllä, ängsi pöösi väreissä, pojan toiveesta ;) Sen sijaan ostin suklaata ja homejuustoa. Ja pojalle älysöpön silmälasitelineen :) Ja poijalle ihan ensimmäisistä kaupoista, missä käytiin, puisen hinausauton. Hän siihen ihastui, ja itse valitsi ja pyysi sitä. Ja lupasi ettei muita leluja vingu matkalla, eikä kyllä vinkunutkaan! Ostimme siis puisen hinausauton. Mä olin ylpeä valinnasta, puulelut on niin ihania!


Ja kyllä sillä onkin leikitty!

Ja minä ostin kukkia <3


 Voiko olla kauniimpaa? Näyttää kyllä ihan hääkimpulta ;) mutta koristaa nyt meijän olohuonetta :)

Ihana reissu! Oli kyllä niin kiva päästä pitkästä aikaa ystävän kanssa reissuun!  Odotan kyllä että hän palaa maailmalta ni päästään toistekin! ;)

Ystävä toi sieltä maailmalta mulle tuliaisia


Ompas tumma kuva... pimeä syys ja silleen ;)
Sain ihania kankaita, isoja ja pieniä origamipapereita ja syömäpuikkoja, isoja meille aikuisille ja pienet pojalle. Nuo pienet on niin suloiset! :) (poika on tosin sitä mieltä että nämä "suolatikut" tai "syömistikut" ovat kyllä ompelemista (kutomista) varten. Haluaisi "ommella" huovutusvillasta ängsi pöösin ;) Hassu poika.

Kankaat näen jo kirjankansina... ja tunikana... ja oih, ihania :)
Kiitos ihanista tuliaisista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti