perjantai 11. tammikuuta 2013

Kudoin taudin kourissa siksak pipon. Ohjeen mukaan. Koko 60 cm. Noh, ei mennyt niinkuin strömsössä...


Tuli siitä siksak pipo. Ja ihanan pehmoinenkin. Ja lankakin riitti, vaikka jännittikin (jäljelle jäi 10 cm). Mutta se koko. Pipo mahtuu leveydeltään pojalle, 4,5 v... Korkeudesta vähän ahisti, ei peittänyt korvia. No, ei siinä mitään, kyllähän se pää kasvaa... mutta harmittaa silti. En vaan purkamaankaan viitsi alkaa :D
Malli perinteinen siksak pipo, silmukkamäärät sun muut jostain lastenvaatekirjasta.
Lanka drops alpaka
Puikot 3,5 mm (vai 3... pääni on puuta)
Langan kulutus 28 g

Tarvitsee vielä solmiamisnauhat, mutta laitan sen nyt laatikkoon odottelemaan, jotta tiedän minkä väriset siihen haluan ;) Jos olisi ollut heti sopiva, ne olisi olleet oranssit, mutta nyt, odotelkoon päivää tulevaa.

Mutta sitten pienen pieniä pöllösiä.


Jämälangoista, vain oranssi on vyötteellisestä ei-jämää, fortissimaa. Vaaleanpunainen on hieman paksumpaa lankaa, veikkaisin nalleksi, mutta en ihan varma ole. Se pöllö onkin hieman muhkumpi. Sisällä näissä on hahtuvan jämää. Silmät huopaa, nokat ja mustat silmät kirjottu. Lisänä kapeaa silkkinauhaa ja avainlenkki.


Ohje täältä (rav)
Koukku 2 mm
Langanmenekki 2-4 g per pöllö
Söi kivasti ihan pieniä nöttösiä jämälankaa :)
Näitä lisää! :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania pöllösiä =)

    Harmi kun lakista tuli suuri. Minäkin olen neulonut siksak myssyjä ja ihmeellisesti usein ovat erikokoisia. Varmaan paljon kiinni päivän käsialastakin? Tiedä häntä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, osa pöllösistä sai viikonloppuna jo uudet kodit ystävien luota. Ja vaaleanpunainen muhku joutui pojan käsittelyyn ja pesii nyt tv:n takana... Niin ja lisää on jo koukulla! :)

    Varmasti osa käsialastakin johtuu, Ja langasta, vaikka otin ohkasta. Mutta on niissä ohjeissakin eroja. Ja kyllä tuo pipo venyykin! Siitä ei pääse mihinkään.

    VastaaPoista