torstai 3. tammikuuta 2013

-Eilen alkoi päänsärky ja illalla kasvoi otsaani kaksi pattia, varsinainen kyrpä otsassa. Kävin näytätyttään otsani tänään lääkärillä. Oli ilme näkemisen arvoinen kun totesi, että teillä on otsassa kaksi sarvea. Heittäydyin hankalaksi asiakkaaksi: kieltäydyin röntgenistä ja olen hyvinkin lääkerajoitteinen. Onneksi antibiootteja on monenlaisia, eikä röntgeneen sitten lopulta pitänyt lähteä.

-Postilaatikossa odotti paksu kirjekuori, täynnä mukavaa puuhaa! Tilasin tarvikkeet tuttinauhoihin ja perustin pienen tuttinauhatehtaanTykkään! Ainoa että näiden tekeminen oli niin kivaa, näpertelyä ja koristenauhojen valintaa, että kaikki on jo tehty... Ja ihanan ei-aivotoimintaa vaativaa puuhaa! :)

(Tuon ensimmäisen kuvan jälkeen, kotona tuskin menee enää läpi lause "kulta, mulla ei vielä ole tarpeeksi koristenauhoja". Vaikka ei niitä kyllä ole. Unisex nauhat on melkosen vähissä, noisson lähes kaikissa autoja tai lentokoneita tai ritareita tai hirviöitä... Ja saksantilauksessa saattaa, kenties, olla vielä muutama nauha tulossa ;)

-Vuodenvaihde vietettiin omalla porukalla kotona. Ja minä suunnistin heti 00.03 oman peiton alle, vanhuus ei tule yksin... Juhlinnaksi meille riitti pussi sipsejä, kulmakunnan raketit (mun miehet olis halunneet omia, minä voitin, säätiedotuksen avustuksella: satoi vettä), rasiallinen sädetikkuja ja pojan käteen muutama valotikku. Uuden Vuoden kävelyllä käytiin, jo yhdeksän aikaan illalla (ei vielä täysi sota päällä niin uskalsi liikkua ulkona) ja iltaruuaksi syötiin nakkeja, ranskalaisia ja perunasalaattia. Ja kyllä, vuosi vaihtui hyvin niinkin :)

-Eilen oli ensimmäinen työpäivä ja tänään sitten ensimmäinen sairaslomapäivä. Jo alkoi vuosi hyvin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti