lauantai 25. toukokuuta 2013


Poikkesin Tampereen reissulla Triteksissä... Enemmänkin olisi mukaan tarttunut, jos tuo lompakko olisi paksumpaa mallia. Työkonekankaan poika valitsi ihan ite ja siitä onkin jo pitkähihainen paita tehty. Leppäkerttukangasta otin pihiyksissäni vain puolimetriä ja jälkikäteen harmitti, se on suloista. Se onkin jo kokonaan ommeltu, siitä tuli body ja trikoomekko tytölle. Jostain syystä on tuo kameran kanssa heiluminen vähän jäänyt, joten ei kuvia.

Viimeyönä vähän katselin kankaidenyötä. Eipä sieltä mukaan tarttunut, yksi pieni yllätyspussukka, joka tosiaan on vielä yllätys. Olishan siellä ollut vaikka ja mitä, mutta on nyt tuota ommeltavaa kyllä ihan tarpeeksi. Samasta syystä jätin eurokankaan avajaisetkin väliin ;)

Tänään seikkailtiin taloyhtiön talkoissa. Poika painoi hiki päässä ja pienempi nukkui. Ja mies on kohta taas lähdössä. Toivottavasti nää ipanat on kiltisti, olen meinaan aika väsynyt.

Pikkuhiljaa oon tehnyt koristeita ristiäiskakkuun, onneksi aloitin ajoissa, oon yhden ruusun kerennyt aina tytön unien aikaan tekemään ja niitä usea tarvittaisiin...

Neitonen on kasvanut, alkuviikon neuvola näytti jo 4,5 kg ja lähes 54 cm. Kylän komein kaksoisleuka. On hän kasvanut muutenkin, juttelee jo, höhisee ja pöhähtelee. Ja juttelee ilmeisesti keijuille tai muille möttiäisille :D Sai rotavirusrokotteen, ei kiva, nyt on masu kipeä :( Ja ääni sen mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti