perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kirjoitampa muistiin, kun vielä muistan (tämä varhaisdynastia...)

Raskausaikana neuvolantäti kysyi, sydänääniä etsiessään, että missäs asennossa vauva masussa mielestäni onkaan. Sanoin, että kyllä se pää alaspäin on, mutta välillä tuntuu että on ihan äksänä siellä. Liikkeet tuntuivat yhtäaikaa molemmilla kyljilläni. Täti nauroi, että se olisikin vinkeä asento. Sitten kun tyttö syntyi, tulin siihen johtopäätökseen, että kyllä, olin oikeassa. Neiti sai alussa sellaisia säpsähdyksiä, että heitti itsensä ihan tähdeksi, liike näytti tasan siltä, miltä mahassa oli tuntunut, äksänä oli. Nyt on pikkuhiljaa säpsähdyksen vähentyneen. Välillä tulee toki vieläkin, mutta alkuun niitä tuli useasti päivässä. Hassu olio.

Huh, kauempana jyrisee kuulema ukkonen, toivottavasti ei tule tänne, mulla olis vielä neljä koneellista pyykkiä ja yksi tiskikone tälle päivälle. Viikonloppuna ristiäiset, joten ne pitäisi saada tänään hoidettua...

Poika oli eilen muuten ollut retkellä. Olivat suunnanneet kaupungin siirtolapuutarhamökille. Hänet kävin sieltä sitten noutamassa. En edes tiennyt että tässä ihan hollilla on siirtolapuutarha! Kivaa oli ollut.  Lämmin päivä ja olivat löytäneet varastosta uima-altaan. Olivat sitten koko lapsijoukko käyneet napasillaan uimassa, kesä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti