torstai 6. kesäkuuta 2013

Näytän siltä kuin en olisi nukkunut ollenkaan. Se tosin saattaa pitää viimeöisten kuuden yösyötön jäljiltä paikkansa. Lisäksi hiukset hapsottaa kuin niitä ei olisi harjattu viikkoon (totta ehkä sekin) ja olkapäällä haisee puklu. Olin matkalla suihkuun, mutten sitten ehtinytkään.

Tiistaina käytiin pojan päiväkotikaverin kanssa puistossa. Oikein mukava reissu.
Ja illalla paistettiin raparperimuffinsseja, oman takapihan raparperista.Eilen rohkaisin mieleni (vilkaisin pikaisesti peiliin) ja lähdettiin tytön kanssa Helsinkiin jäätelölle. Elämän eka bussimatka :) Reissu sujui ihan hyvin. Forumin lastenhoitohuone on ilmainen, lukossa ja siisti. Mutta sujui se vaipanvaihto Kiasman takanakin ihan hyvin. Ihmeiden puutarha oli nätti, mutta viimevuotinen oli nätimpi.Tuollaiset neulegraffittikukkaset pysyisivät, ehkä, elossa myös minun puutarhassani! ;)

 Saatiin postitettua reilun viikon kassissa reissannut kirje ja ostettiin vesimeloni. Niin ja huono äiti syndroomasta kärvivän äidin helpotukseksi pojalle shortsit ja t-paita, saa hankkiutua pienistä eroon. Ihan mukava reissu, vaikkei Helsinki nyt niin ihmeellinen ollutkaan, joka paikassa remonttia ja tietyötä, ja nurkat haisi pahemmalta kuin aamuvaippa, huoh.

Edit, lisätty kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti