torstai 7. lokakuuta 2010

Aamulla vietiin miehen kanssa poika hoitoon ja minä lähdin miehen kyydillä kylille. Olin stokkan ovella jonossa kun talo aukesi ja kävin ostamassa miehelle joululahjan. Kiersin myös lastenvaateosaston ja leluosaston. Eipä tarttunut mitään mukaan.

Piti miehelle soittaa että ostin hänen tilaamansa jutun. Mutta kas, oli siten puhelimesta akku loppu. Uujee. Ankaraa pohdintaa. Vein rojut autoon ja jatkoin pohtimista. Työpaikan ovi luonnollisesti lukossa. Ei yleisöpuhelimia. Mutta haa, kirjastossa on nettikoneet! Ei ollut lähin kirjasto vielä auki, mutta seuraava oli (asemalla, tien toisella puolen netin käyttö maksaa 2 euroa/tunti, kirjastossa 0 euroa/ 30 min). Sitten vaan sähköpostia miehelle :) kätevää. (Nyt puhelin on latauksessa ;)

Jatkoin matkaa kangaskauppaan, kiinni. Sieltä ajattelin mennä syömään, salaattibaari kiinni. Katuja kävellessä päädyin lastenvaatekauppaan. Ja tyttöjen osastolle. Pojan äitinä olin himppasen pihalla.... leggi mikkä, ai noi pitkän kalsarin näköiset? Ostin kuitenkin nättiä kummitytölle joululahjapakettiin :)


Sitten kello olikin jo niin paljon että kangaskauppakin oli auki ;) Ei sieltä paljoa. Valkoista velouria. Yleisostos siis :)

Ja sitten, päivän kohokohta, elokuviin meno. Hain jo eilen liput (ja lippujonossa oli ystävällisiä ihmisiä! jakoi samana päivänä viimestä päivää voimassa olevia sarjalippuja, ikäväkyllä ei auttanut minua, mutta todella ystävällistä kuitenkin!). Leffaksi valitsin toy story 3:sen. Eilen sain ihan valita paikkani koko salista, joten takarivi keskeltä oli minulle! Olisin kyllä saanut saman paikan tänäänkin, sillä sain yksityisnäytöksen :D Ei tullut sitten ketään muuta. Itse leffa, no jaa. Kolmannen osan kirous, eikä se oikein yltänyt edellisten tasolle. Ja pariin otteeseen mietin että onko tämä lastenleffa ensinkään... Leffassa käynti kuitenkin on aina mukavaa.

Nyt pesen pyykkiä. Jos aloittaisi vaikka työt tyhjällä pyykkikorilla.

Aijoo, täällä ei enää haise viemäri! Juhuu! Huoltomiehet olivat käyneet vaihtamassa putken lavuaariin! uujee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti