sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Viikonlopuksi pakattiin auto ja suunnistettiin mun porukoille. Poika oli kovin innoissaan reissusta ja muisteli kovasti mitä kaikkea tapahtui viimeksi mummilassa.

Lauantaina lähdettiin miehen kanssa kaksin kirppiskierrokselle ja poika jäi mummin ja papan kanssa rymyämään. Ensimmäistä kertaa kotikaupungista pois muuttamisen jälkeen törmäsin vanhaan koulukaveriin. Jännää moinen :)

Mummila reissulla sain vähän myös kudottua, pipo vihdoin valmis! Ja tähän olen ainakin vielä tyytyväinen. Lanka on kovin pehmoista että katsotaan kuinka kauan pipo pysyy siistin näköisenä. Mutta langan on oltava pehmeää ettei se kutita otsaa!


Kulutus 72 g
Puikot ?mm knit picks pyöröt
Lanka Rowan tapestry
Malli ihan omasta päästä

On riittävän iso että imaisee nutturankin alleen. Ja yksi palmikko kulkee tuossa sivulla. Mietin että pitäisikö palmikon kohtaan ommella vielä vähän helmiä, mutta se on sitten eri tarina miten sen homman kanssa käy ;)

Kotona on tänään soinut ovikello, karkin kerjääjät liikkellä. Poika hengas yläkerrassa napasillaan kun treenataan tuota vaipattomuutta. Päätti sitten ovikellon soitua kävellä perässäni tarkistamaan josko sieltä tulisi kaveri kylään. Ei tullut, mutta sai kyllä pitkiä katseita karkin kerjäläisiltä... ;)

Mutta oli kyllä antoisa kirppiskierros viikonloppuna: iso säilytyslaatikko aarteilleni, pojalle kumisaappaat ja kaksi sadetakkia sekä kurarukkaset, pojalle työkalulaatikko ja työkaluja, mulle pussillinen kangassilppua (löydöstä voidaan olla montaa mieltä mutta mulla on _visio_ ), miehelle takki jota on etsitty pari kuukautta kissojen ja koirien kanssa joka kaupasta, pehmotunneli junarataan, kaverille joululahja, askarteluun retro hyllypapereita... ja miehelle vielä ihan kaupasta kengät, joista pitää mennä huomenna poistattamaan hälytin *huokaus*. Nyt ei kyllä tarvii hetkeen mennäkään kirppiksille ;) Ei maar, vielä pitäisi isomman koon kurahousut kehitellä jostain pojalle... saattaa tosin olla ettei niitä löydy ehjänä kirppikseltä.

Nyt vielä pitäisi kääntää kellot oikeaan aikaan, ettei huomenaamulla tule harmaita hiuksia siitäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti