perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ei mennyt niinkuin strömsössä...

Illalla, kahdentoista kieppeillä, ompelin pojalle paitaa. Halusin tehdä siihen nappilistan. Sellaista en ole ennen tehnyt. Ohjeet esille ja tekemään! Ompelen, vääntelen kääntelen ja haa, se onnistui, nappilista syntyi! Ei ehkä kaikkein siistein, mutta nappilista kummiskin! Nepparit kiinni uusilla neppipihdeillä (oi, mikä nautinto!) Viimein levitän valmiin vartalokappaleen pöydälle ja totean että reisillehän se meni.


Leuka rintaan ja kohti uusia vastoinkäymisiä!

(Ei ihan kaikki epäonnistunut. Ompelin ihan onnistuneet ja toimivat pitkätkalsarit pojalle. Joku vois tässäkin kohtaa pitkää kahjona, mutta kangas huusi tulla kalsareiksi ja kyllä se talvi vielä sieltä! Kuvaa ei saatavilla, koska ennen kuvaamista ne piti sovittaa ja jäivät sille tielleen ja kohta ne on aamupuurossa...)

Poika muuten nukahti illalla seittemältä sohvalle. Kannoin nukkuvana sänkyyn. Mutta se mokoma heräs yhdeltä! Eikä sammunut takaisin. Ensin piti etsiä kadonnutta possua. Olin sitä  jo illalla etsinyt pitkin lelulaatikoita ja sängynalusia. Ei se löytynyt. Jo toinen ilta peräkkäin kun possu on nukkumaan mennessä kateissa. No poika nukahti lopulta parin tunnin jälkeen uudelleen, tunnin sen kanssa olin ite hereillä ja toisen nukuin ja ipana kieppui vieressä. Aamulla possu sitten löytyi lelutyökalulaatikon kannen alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti