keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Oltiin pari päivää mökillä. Täällä meillä ei oo satanut, saati ukkostanut kuukauteen. Päästiin mökille ja 10 minuuttia myöhemmin alkoi sade. Pieniä ukkoskuuroja meni ohi koko illan. Ja meijän pieni mökki on todellakin pieni silloin kun siellä on sateella hyvin reippaan kolmevuotiaan kanssa.


Sateen välillä ehdittiin kuitenkin kaataa pari (pientä) puuta, rapsutella pihaa ja löytää mustikoita.

Seuraavana päivänä satoi edelleen ja lähdettiin kylille. Käytiin torilla jossa oli vain pari kojua, ostettiin lihapiirakoita. Lisäksi käytiin kangaskaupassa. Mieskin totesi että vaikkei hän mistään mitään tiedäkään, niin taisi olla hyvä kauppa. Vitsillä totesi että poika tahtoo traktorikangasta, myyjä johdatti meidät hyllylle ja alkoi esitellä traktorikankaita, 6 niitä taisi löytyä, lisäki kuorma-auto, mopo, automatto ja niin edelleen kankaita. Ja paljon. Ostin sitten pussilakanan verran traktorikangasta. Ja lisäksi neppareita, ja vielä vähän, ja vähän vielä. No okei, paljon. Riittänee hetkeksi ;)

Iltasella ajeltiin sitten kotiin. Ukkonen iski päälle 15 minuutin matkan jälkeen ja pidettiin sadetta huoltamon pihassa. Eipä tarvitse autoa pesettää ;)

Tänään käytiin ostamassa kiuas. (Ja melkein sorruin ostamaan kaikenlaista saunatilpehööriä, mutta jos nyt odottas että se sauna on ensin pihassa)

Ja kotona minua odotti pussillinen kaikkea ihanaa!


Uuu! Mutta nyt sen traktorilakanan kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti