sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Loma

Torstaina pieni mieheni laittoi lenkkarit jalkaansa, otti pikkuautoja täynnä olevan vetolaukkunsa ja lähti. Kiipesi mummin ja papan autoon, vilkutti nopeasti ja sinne meni. Tuskin on ollut ikävä kotiin, äidillä ehkä vähän poikaansa ;) Lupasivat kyllä palauttaa, ensi viikolla.

Perjantaina oli viimeinen työpäivä tältä kesältä ja käytiin sen kunniaksi ihan baarissa. Moista en olekaan tehnyt piiiitkään aikaan. Oli kyllä oikein mukavaa, vaikka olinkin se tylsä joka lähti ajoissa kotiin.

Eilen käytiin ostamassa laatikollinen mansikoita. Nam. Riitti niitä vielä pakastimeenkin, vaikka sitä epäilin... (tein myös suklaamarenkeja, suosittelen)



Iltasella käytiin hakemassa vielä kaasugrilli, meille uusi. Ja siihen lisää kaasua. Samalla heräteosteltiin pihalle laattoja. Illalla, ilman viilennyttyä normaaliin kesälukemiin, viritettiin grilli ja testigrillattiin makkaraa. Toimii. Ja nyt pihan se kohta jolla ei ole ollut mitään käyttöä ruusupuskien, tyhmän mäen ja pienen koon takia, on hyötykäytössä! Yläpihalle mahtuu siis jopa leikkimään, eikä tarvitse varoa kuumaa grilliä!

Tänään tehtiin rauhallinen kirppiskierros. Vermon kirppiksellä rahat loppui jo ennen viimeistä riviä,  molemmilta ;) (no budjetti ei ollut suuren suuri...) löysin pojalle liikennemerkkejä, epäilen että näitä sekään täystuho ei saa tuhottua ;)



Käytiin samalla vähän marketin alennusmyynnissä, seuraavan koon vaatteita ja vähän jouluhyshysjuttuja. Ihan vielä ei ole paniikkia, mutta kyllä, joulu tulee. ;)

Kaiken puuhailun lisäksi olen ehtinyt virkkaamaankin. Tosin tätä on tehty jo ainakin kuukausi, mutta nyt on valmista! Johku on tehnyt ihania vauvanpeittoja, joten pitihän munkin yrittää.



Mallivirkkaus dropsilta, koko, lanka, sommittelu omia, päättely lainattu Johkulta
Lankana novitan bambu (jonka ne perhanat meni lopettamaan!)
Koukku bambuinen 3mm
Kulutus 417g
Koko noin 85x100cm
Väritys tasan niitä lankoja joita oli kotona
Ja juu ei, ei sille käyttäjää ole, kuhan tein.

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisen vauvanpeiton olet tehnyt. Tosiaan tuo Novitan lankojen vaihtuvuus on melko rasittavaa. Ei kerkeä kissaa sanoa, niin hyvä lanka lopetetaan tai ainakin värit muuttuvat. Olen niin tympääntynyt, että en ole ostanut enää yhtään kerää heidän valikoimistaan.

    Oikein mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Mä oon myös siirtynyt kannattamaan yleisesti ottaen muita lankamerkkejä. Harmi, sillä kotimaisuus on aina plussaa. Mutta kun yhdessä lankakerässä on neljä jatkossolmua niin alkaa kyrpiin.
    Ikävä kyllä bambulle ei oikein ole korvaajaa, muut bambulangat ei tunnu samalta.

    VastaaPoista