keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Käytiin pojan kanssa kukkasviikoilla katsomassa Herra Heinämäen lato-orkesteria. Sää suosi ja keikat oli hyvät. Kaksi esitystä jaksettiin katsoa. No ensimmäisestä poika ei nähnyt mitään, koska jäätiin takariviin eikä suostunut tulemaan syliin. Toisesta nähtiinkin, kun istuttiin terassilla ja syötiin herneitä ;)


Keikan jälkeen käytiin kylässä pojan kummeilla. Mukava nähdä pitkästä aikaa!

Illalla mies ja poika lähtivät mummilaan ja minä jäin iltakeikalle, kuuntelemaan Tulipaloa. Paikalla oli tuttuja ja tuntemattomia. Keikasta ei sen kummempaa sanottavaa, mutta oli kuitenkin tosi kiva päästä keikkaa katsomaan. Keikan jälkeen jäätiin vielä terassille istumaan. Sellaista ei olekaan tullut tehtyä muutamaan vuoteen... Ja tuli todettua että siellä, toisin kuin täällä, bussit on ajoissa. Viimeinen pätkä taittui juosten, Vaikka ei siinä mitään, olisihan tunnin päästä mennyt vielä yksi, illan viimeinen, bussi ;)

Eilen nähtiinkin sitten meitin kummityttö, kasvanut oli hänkin! Niin niillä lapsilla on tapana.

Päivällä ajettiin sitten miehen isälle. Siellä kaivoivat aitan alta mäkiauton ja poika huristeli miesvetoisesti pitkin pihaa. Ja minä kudoin. Mutta siitä myöhemmin, kun päättelykeiju vierailee...

Niin ja nähtiinhän me mustapallerokin!


Ilmiselvästi! Kuvan oton jälkeen se oikaisi itsensä ja kipitti tuhatta ja sataa voikukan alle piiloon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti