sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Flunssa tuli ja kaatoi. Sekä minun että miehen, mutta poika on vielä terve. Ja energinen, toisinkuin vanhempansa. Tänään iski minuun lisäksi vatsatauti. Että on ihanaa.

Oon yrittänyt keksiä pojalle virikettä, mikä söisi mahdollisimman vähän omaa energiaa, koska sitä ei ole. Aika hankalaa puuhaa. Eilen poika viihtyi sormivärien parissa hyvän tovin ja tänään painettiin paita.


Paita on ihan kaupasta, en nyt sellaiseen tänään ole venynyt. Poika piirsi itse kuvan ja minä tein siitä sabluunan. Sitten poika töpötti toivomaansa väriä ja minä täytin sabluunan aukot ja silitin paidan. Tällä välin mallikuvaan ilmestyi lisää piirroksia. Siinä siis oli alunperin traktori ja kuski. Sitten siihen lisääntyi perään ikkunat, koska se on myös asuntoauto ja eteen leikkuupuimurin hyrrä. Monitoimipeli siis.
Hieno tuli ja huomenna päiväkotiin päälle ;)

Pääsi poika tänään myös pihalle. Reilun tunnin ulkoili kavereiden kanssa puistossa. Kiitos heille, että ulkoiluttivat meidänkin jätkän :) (Ja miten ihmeellisen hiljaista täällä olikaan! ;)

Sitten bloggaus vanhemmasta projektista.
Ostin Lindeksin alerekistä huopahatun (täyttä villaa, 3 e), joka noh, mielestäni kyllä, oli ehdottomasti oikeasta syystä siellä alerekissä:


Mutta pienellä tuunauksella siitä tuli oikein hieno!


(Valitan valon puutetta)
Kovasti on ollut pienen piraatin päässä ja leikeissä. Tallinnan reissulta ostettiin miekka, tiimarin alelaarista koukkukäsi ja kangaslaatikon tilkusta lippu. Nyt kelpaa piraatin rosvoilla.

Edit. vaihdettu päivällä otettu kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti