tiistai 27. maaliskuuta 2012

Vessan oven raosta näkyy jo valoa! Tänään on ollut jo hyvä päivä. Ehkä tämä tauti tästä. Tosin katsotaan ovatko muut perheenjäsenet välttyneet tältä...

On ollut jopa niin hyvä olo, että aikani kuluksi (luin potteria ja) ompelin!


Pojalle party shirt koossa 104, kaula-aukkoa tosin hieman pienentäen ja hihat lyhentäen. Siihen kului viimeiset rippuset tätä töff-töffiä. Jäljelle jäi muutama riepunen, josta ei synny vaatetta enää edes nukelle, mutta taskupussi tai pieni koristehippunen ehkä (kallista kangasta, ei saa heittää hukkaan! ;) (Ja hyvä, että joku kangas on nyt loppuun käytetty, sillä, *köhköh*, saatoin hieman tilata lisää)

Lisäksi kaksi kolmen settiä vauvan kuolalappuja.
Punaisissa takana valkoista flanellia ja päällä trikoota. Sinisissä takana siniraidallista ohutta fleeceä ja päällä mariraitaa (raidat pystyssä kun tilkuissa ei riittänyt muuten leveys, hyss, ei kerrota kelleen). Molemmissa saksannauhoista pieniä pätkiä.
Löysin hyvän kaavan kun vähän googlailin. Ensin sitä nyrjähtäneillä aivoillani yritin piirtää itse pojan vanhasta, mutta eihän siitä mitään tullut. Kun kaavan sai, ja keksi miten saumuroi kätevästi nuo nepparinurkat, niin eihän tälläsen tekemiseen mennyt kuin 5 minuuttia per lärpäke. Ja ovat kyllä hyvin samanlaisia kuin ne Name it:ltä aikoinaan ostamani. Saa sitten kaveri asustaa pienistä sinisistä asuista tyttömäisiä punaisilla kuolahuiveilla ;D Ja sini-harmaa setti lähtee miehen kaverille.

Muita ihania pipokin valmistui.


Tosiaan aloitettu mun väreillä, sitten vaihdettu lennosta pojan väreihin :D Kyllä tuota pitää kehtaa, vaikka vähän harmittaakin. Olisin sen itelleni halunnut. Oli kyllä kiva ja koukuttava ohje, "teen vielä yhden raidan". Pitänee tehdä itselle jossain välissä oma. Nih.

Ohje muita ihania 
Koko ihan liian pieni mutta pojalle hyvä
Puikot 3,5 mm pyörö + sukkapuikot
Silmukoita 86
Lanka jämiä
Kulutus 57 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti