lauantai 10. maaliskuuta 2012

Mies lähti keikalle ja me pojan kanssa retkelle. Ajeltiin bussilla kylille ja käytiin luonnontieteellisessä museossa.


Meillä kävi tuuri. Museossa oli ollut jonkun firman tapahtuma ja eväitä oli jäänyt yli. Jakoivat sitten paikalle tulijoille peruskävijöille eväspusseja. Mekin saatiin ja meillekin maistui. Hyvä homma.


Poika jaksoi remuta museossa pitkään. Ensin oli vähän jännää, mutta siitä se sitten lähti. On avattu satoja laatikoita, kokeiltu monen eläimen turkkia, ihmetelty itikoita, ihailtu karhuja, nähty dinosauruksen luurankoja... hyvä retkikohde! Tollanen melkein neljä vuotias tutkimusmatkailija oli innoissaan! Eikä se jättänyt minuakaan kylmäksi. Sinne pitää tehdä toistekin retki. Monta laatikkoa jäi avaamatta.


Museon jälkeen yritettiin mennä syömään, ravintolaan. Tuhoon tuomittua. Joka paikassa mihin yritettiin, oli 30-50 minuutin ruokajono, sitten kun olisi päässyt pöytään. Luovutettiin ja ostettiin namipussi ja lähdettiin bussilla kotiin. Kotimatkalla alkoi kyllä vähän jo huumori rakoilla, eteenkin pojalta, mutta melko hyvin jaksoi vielä kotimatkankin. Ja käveli reippaasti kotiin asti, ei tarvinnut kantaa ;)

Uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti